Review Melaka Private Glamping

Antara glamping yang paling buat saya terpegun di Melaka ialah Melaka Private Glamping. Memang besar tempat & selesa ini, sesuai untuk family gathering.

Oleh itu, saya nak ambil peluang untuk review Melaka Private Glamping yang terletak di Bukit Katil

https://www.tiktok.com/@matdinreview/video/7357171590326471937


Pengenalan Melaka Private Glamping

Baru-baru ini, saya dan kawan saya berpeluang mencuba pengalaman menginap yang unik dan menarik di Melaka Private Glamping.

Terletak di kawasan tenang Bukit Katil, tempat penginapan ini menawarkan suasana yang selesa dan menyeronokkan untuk dikunjungi bersama keluarga atau rakan-rakan.

Pengalaman Menginap

Pengalaman menginap di Melaka Private Glamping sungguh memberikan kepuasan kepada saya. Saya dan kawan saya menginap di salah satu daripada bilik Igloo Orange yang comel dan menarik.

Bilik yang selesa dengan penghawa dingin, katil queen, dan kipas memberikan suasana yang sesuai untuk berehat dan bermalam.

Lokasi dan Akses

Melaka Private Glamping terletak di Bukit Katil, hanya 7 kilometer dari Tol Ayer Keroh dan 20 minit pemanduan ke Dataran Pahlawan, Mahkota Parade, dan Kota A Famosa.

Lokasinya yang strategik memudahkan akses ke pelbagai tempat menarik di Melaka, membuatkan kami dapat meneroka bandar bersejarah ini dengan mudah.

Kemudahan Melaka Private Glamping

Antara kemudahan menarik yang ditawarkan di Melaka Private Glamping adalah kolam renang yang luas dengan cendawan air dan air terjun.

Selain itu, terdapat juga bilik karaoke yang lengkap dengan televisyen skrin besar, sofa, Playstation, dan Foosball. Dapur yang lengkap dengan peralatan memasak juga membolehkan kami menyediakan hidangan sendiri.

Tarikan Utama Yang Menarik

Salah satu tarikan utama Melaka Private Glamping adalah suasana malam yang menarik dan berbeza.

Lampu-lampu yang berwarna-warni menyuluh kawasan kolam renang dan taman, memberikan suasana yang romantik dan mengasyikkan untuk berkumpul bersama keluarga dan rakan-rakan.

Kualiti Perkhidmatan

Apa yang membuat pengalaman saya di Melaka Private Glamping lebih istimewa adalah fasiliti yang tersedia di sini sana.

Sudah lebih 50+ unit homestay kami pergi dan ini adalah antara yang paling banyak fasiliti seperti kolam peribadi,jakuzi & game room.

Harga dan Nilai yang Ditawarkan

Bagi harga yang ditawarkan, Melaka Private Glamping memberikan nilai yang sangat berbaloi. Dengan kemudahan yang lengkap dan suasana yang menarik.

harga yang dikenakan adalah munasabah dan berpatutan. Saya mendapat pengalaman yang hebat dengan bayaran yang berpatutan.

Cara Contact & Book

Harga bermula dari RM1588 (2 hari 1 malam)

Untuk tempahan atau pertanyaan, sila hubungi +606-1234567 atau boleh menghubungi mereka di sosial media mereka.

Secara keseluruhan, pengalaman menginap di Melaka Private Glamping benar-benar mengujakan dan berbeza daripada yang biasa. Dengan kemudahan yang menarik, suasana yang selesa, layanan yang mesra, dan nilai yang berbaloi, saya amat mengesyorkan tempat penginapan ini kepada sesiapa sahaja yang ingin mencuba pengalaman glamping yang unik di Melaka.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *